Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eindelijk weten we wanneer seizoen 2 van Narcos te zien is (VIDEO'S)

Goed nieuws, serieverslaafde mannen! Netflix heeft eindelijk de releasedatum vrijgegeven van het tweede seizoen van hits...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Goed nieuws, serieverslaafde mannen! Netflix heeft eindelijk de releasedatum vrijgegeven van het tweede seizoen van hitserie Narcos, over het leven van de Colombiaanse cokekoning Pablo Escobar.

Of je nou een abonnementje op Netflix hebt, of niet: de kans is groot dat je het eerste seizoen van Narcos in enkele dagen tijd hebt versleten. De serie over het leven van de beruchte Colombiaanse cokekoning Pablo Emilio Escobar Gaviria (1949-1993) trekt wereldwijd miljoenen kijkers en is daarmee - samen met House of Cards - één van de belangrijkste wapenfeiten van de Amerikaanse streamingdienst Netflix.

Lees en zie ook: HBO verklaart Pornhub de oorlog! (VIDEO + FOTO'S)

September

Vorig jaar augustus verschenen de eerste tien delen van Narcos, waarna de gemiddelde kijker achterbleef met de brandende vraag: ''Wanneer komt in godsnaam seizoen twee uit?!'' Nou, Netflix heeft geluisterd. Eindelijk is de releasedatum vrijgegeven: vanaf vrijdag 2 september knal je het langverwachte tweede seizoen van de hitserie aan.

En heb je 'm afgerond voor zaterdagochtend, uiteraard!