Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man valt in winkel in slaap, wordt ingesloten (FOTO'S)

Het zal je maar gebeuren: val je in een winkel in slaap, wordt je na sluitingstijd wakker. Ingesloten en wel. De Japans...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het zal je maar gebeuren: val je in een winkel in slaap, wordt je na sluitingstijd wakker. Ingesloten en wel.

De Japanse twitteraar '@_Asphodelus_' was afgelopen week lekker aan het shoppen in een filiaal van elektronicaketen Ks, toen hij plots zo'n zéér rustgevende massagestoel zag staan. Even uitproberen, nu ik er toch ben, moet 'ie gedacht hebben. Allemaal leuk en aardig, totdat de Japanner uren later in een donkere, verlaten winkel ontwaakte. Sluitingstijd was al geweest: de winkel zat op slot. Iets té rustgevend..

Paniekerig

Dus greep de onfortuinlijke slaapkop zijn mobieltje erbij en riep hij de hulp in van Twitter. Ja, hij liet ook de politie weten in welke benarde situatie hij verzeild was geraakt, maar niet voordat hij het internet trakteerde op enkele paniekerige tweets. Die hebben we, attent als wij zijn, keurig voor je op een rijtje gezet. Ook al is ons Japans niet wat het geweest is, we menen ''Oh, man, ik ben ingesloten!'' te lezen in één van de tweets.

De man kon na enige tijd bevrijd worden. De manager van de zaak bood excuses aan, de klant deed hetzelfde voor 't in slaap vallen. Zo. Wij gaan even verder dutten.