Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Amsterdammer aangehouden op verdenking betrokkenheid liquidatie Chahid Yakhlaf

Een 22-jarige inwoner van onze hoofdstad is vandaag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een 22-jarige inwoner van onze hoofdstad is vandaag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de liquidatie van Chahid Yakhlaf.

Met een salvo schoten kwam er op 31 december 2015 in het Gelderse Kerkdriel een eind aan het leven van de 27-jarige Chahid Yakhlaf, een bekende van politie en justitie. Yakhlaf, een crimineel uit Weesp, zou een vertrouweling zijn geweest van Gwenette Martha - al maakte Chahid aanvankelijk deel uit van de rivaliserende groep van Benaouf A. De daders vluchtten weg en staken hun vluchtauto later in de fik in Zaltbommel (zie foto). Aanhoudingen bleven uit. Tot vandaag. De 22-jarige Amsterdammer die in de handboeien is geslagen, wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de afrekening. 

Opmerkelijk

Het moment van de aanhouding is opmerkelijk te noemen. Juist vanavond zal Opsporing Verzocht (NPO 1, 20:30) aandacht besteden aan de bloedige liquidatie afgelopen Oudejaarsdag. Er zullen beelden vertoond worden waar twee vermoedelijke daders op te zien zijn.