Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

DJ Andres Reijgersberg geliquideerd

En dat is nummer drie. In het Mexicaanse Zapotan is afgelopen woensdag de Zuid-Hollandse Andres Reijgersberg doodgeschot...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

En dat is nummer drie. In het Mexicaanse Zapotan is afgelopen woensdag de Zuid-Hollandse Andres Reijgersberg doodgeschoten. Vrienden- en familie hebben dit aan dagblad de Telegraaf laten weten, hoewel het Ministerie van Buitenlandse Zaken dit bericht nog niet officieel wil bevestigen. De muzikant-, die zich ook manifesteerde als fruithandelaar, was aan het dineren in een Braziliaans restaurant, toen vier gewapende mannen de zaak binnenkwamen en hem - na een mislukte poging hem te kidnappen - in koelen bloede neer hebben gemaaid. Het is de derde liquidatie van een Nederlander dit jaar.

De blonde Hollander is enkele maanden geleden nog in Nederland geweest en maakt daarbij volgens familieleden een ontspannen indruk. "Hij was een vrolijke, open en sociale jongen, die graag het avontuur op zocht," zo stelt zijn oom Dolf tegenover AGF, een online-medium voor de groente- en fruitbranche. Opvallend is de oorspronkelijke Nederlandse woonplaats van Reijgersberg. De dj-fruithandelaar is afkomstig uit het Zuid-Hollandse Kwintsheul. Dezelfde woonplaats waar ook de voormalige douanier Gerrit G. vandaan komt. Deze is op dit moment betrokken bij een grootschalige corruptieaffaire. Hij zou als medewerker van de douane talloze drugstransporten hebben doorgelaten. Of Reijgersberg zich ook heeft ingelaten met drugshandel is nog niet duidelijk.