Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Magnussen: 'Ik heb erg veel lol gehad'

De kritiek op de prestaties van Kevin Magnussen na afloop van de grand prix van Australië waren niet mals. In China...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De kritiek op de prestaties van Kevin Magnussen na afloop van de grand prix van Australië waren niet mals. In China nam de Deen sportieve revanche door zich naar een achtste plaats te knokken. Magnussen onderstreepte daarbij vooral zijn status van dienst als de redder van het rubber. 

"Ik heb tijdens de race erg goed gelet op mijn voorbanden. Ik wilde ze zo lang mogelijk sparen en je ziet dat het effect heeft gehad. Het is een geweldig resultaat voor het team," zo zei de Haas coureur na afloop. "Ik had een slechte start, maar wist mij al vrij snel naar voren te knokken. Met het tempo zat het dan ook wel goed. Ik heb erg veel lol gehad vandaag."

Lees ook: Hamilton op podium: 'That guy'

Veel mensen dachten dat inhalen in het seizoen 2017 een stuk lastiger zou worden dit mede door de nieuwe regels die de Formule 1 heeft ingevoerd. In Australië bleek dit ook zo te zijn, maar in China bewezen meerdere coureurs hier het tegendeel van. 'Het ging in deze race prima. Het is anders met de nieuwe bolides, maar alsnog kunnen we vechten voor onze posities. Er is meer grip, dus kunnen we ook andere racelijnen gaan rijden. Ik denk dat het nu alleen maar spectaculairder wordt. 

Zo mogen we het graag horen Kevin!