Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Instagrammodel die bekend werd door motorstunts verongelukt in motorongeluk (FOTO’S en VIDEO)

Het 40-jarige Instagrammodel Olga Pronina uit Rusland is tijdens een motorritje in Vladivodstok overleden. De bikebabe s...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het 40-jarige Instagrammodel Olga Pronina uit Rusland is tijdens een motorritje in Vladivodstok overleden. De bikebabe stond juist bekend om haar motorstunts.

Het model was door de straten van Vladivodstok aan het racen toen ze de controle over haar BMW-motor verloor en in de vangrail terecht kwam. De hulpdiensten konden haar niet op tijd bereiken om haar nog te kunnen redden.

Pronina was Ruslands bekendste motorrijdster. Op Instagram wist de dame zo’n 150.000 volgers bij elkaar te verzamelen. Op de foto’s op het medium was ze vaak schaars gekleed te zien naast en op motoren. 

Ze wordt door vrienden beschreven als een adrenaline-junkie die graag het randje opzicht. Dat ging nu dus gruwelijk mis. ‘Een motor berijden met één hand terwijl je 250 kilometer per uur gaat, is oncomfortabel. Ik raad het niet aan, maar ik heb mijn adrenalinedosis weer’, schreef ze onder een van haar posts.

‘Ze lapte elke veiligheidsregel aan haar laars en reed vaak veel te hard. Haar dood is ontzettend tragisch’, vertelt de geschokte vriend Eduard Hasanov tegen lokale media.