Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-Manchester Unitedster Rio Ferdinand wordt profbokser (VIDEO)

Rio Ferdinand was een aantal jaar geleden de rots in de branding in de verdediging van Manchester United. Bijna niemand...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Rio Ferdinand was een aantal jaar geleden de rots in de branding in de verdediging van Manchester United. Bijna niemand kwam de fysiek sterkste laatste man voorbij. Nu wil hij in de ring hetzelfde gaan doen.

De 38-jarige Rio Ferdinand gaat dat volgens verschillende Engelse media vanmiddag bekend maken tijdens een persconferentie. 

Ferdinand lijkt qua postuur nog steeds in topvorm, ondanks dat hij het voetbal al in 2015 vaarwel heeft gezegd. Hij heeft dus geen puddingfiguur zoals bijvoorbeeld de Braziliaanse Ronaldo. 

Boksen is geen rare keuze, aangezien de oud-speler vrienden is met bokskampioen Anthony Joshua, die een aantal maanden geleden nog legende Vladimir Klytsjko knock out kreeg. Bovendien volgt de verdediger al flink wat bokstrainingen. 

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op zijn partij. Het zou ook leuk zijn als een Nederlandse voetballer de ring in zou gaan. Wij zien in Nigel de Jong wel een heel goede kickbokser.