Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Sekseiland nog groter en beter’

Het Colombiaanse sekseiland blijft de gemoederen bezighouden. Nadat gisteren bekend werd dat er een 2018-editie is, komen er nu ook meer details naar buiten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Flink bedrag

Voor vier dagen en drie nachten met continu de beschikking over twee prostituees per persoon, die je ook nog eens met andere bezoekers mag ruilen, moet je wel een dikke portemonnee hebben. Voor €5.700 krijg ben je welkom en daarbij is een vliegveldtransfer en eten en drinken naast ongelimiteerde seks inbegrepen. Het evenement vindt plaats van 14 tot 17 december.

Activiteiten

Tijdens de vierdaagse reis zijn ook verschillende activiteiten inbegrepen zoals een luxe nachtclub, golfbaan, fitnessruimte en spa en kun je eten vanaf een blote vrouw in plaats van een bord. Maar daarnaast zijn er ook nog speciale evenementen. Zo gaat volgens de organisatie een wereldberoemde artiest optreden die zijn roots heeft in Canada, meldt de Engelse krant Mirror. Volgens de maker is deze editie "groter en beter" dan de vorige.

Locatie

Wel heeft de organisatie de locatie van het evenement veranderd. Waar het precies is willen ze niet bekend maken, omdat het voor de nodige ophef kan zorgen. Zo was er vorig jaar flink kritiek nadat bekend werd dat het in Colombia werd gehouden. Een lokale priester stuurde zelfs een brief naar de paus.