Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jongen (16) wint ticket voor sekseiland

Organisatoren van het veelbesproken sekseiland hebben laten weten dat een zestienjarige jongeman een ticket heeft gewonnen voor het seksevenement dat volgende week plaats vindt in het Caribisch gebied.

16-jarige wint ticket voor sekseiland

Boos

De jongen met de naam Brian, die oorspronkelijk uit Chili komt, maar nu in New York woont, heeft stiekem met de creditcard van zijn vader meegedaan aan een prijsvraag en daarmee een kaartje gewonnen voor het seksfestijn met onbeperkt alcohol, drugs en seks. De organisatoren beweren dat de moeder van Brian woedend was maar zijn vader heeft hem toestemming gegeven om het evenement bij te wonen.

Prijsvraag

De organisatoren hebben vorige maand de kans geboden om een ​​gouden ticket te winnen voor een volledig betaalde reis naar het festival met een 'drugsvriendelijke omgeving'. Er deden duizenden mensen aan mee, maar Brian was uiteindelijk de gelukkige. “Na het zien van de video's van het sekseiland wilde ik er gewoon heen, daarom deed ik mee aan de prijsvraag. Ik had niet verwacht dat ik echt zou winnen, tot ik vorige week een e-mail ontving waarin stond dat ik het gouden ticket had gewonnen”, zo vertelt Brian.

Toestemming

“Mijn ouders waren eerst erg boos, maar toen mijn vader verder onderzoek deed, besloot hij dat ik toch kon gaan en tekende hij een toestemmingsbrief. Mijn moeder heeft niet meer met me gesproken sinds ik het haar heb verteld. Mijn vader wilde met mij mee, maar dat kon niet.” Hoewel zijn moeder naar verluidt nog steeds tegen de reis is, vliegt Brian vandaag zijn ontmaagdelijkheid tegemoet.