Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘16-jarige jongen verliest maagdelijkheid en gebruikt eerste keer drugs op sekseiland’ (+FOTO)

Vorige week berichtten we al over de jongen die een ticket kreeg naar het sekseiland. En guess what? Hij claimt er nu ook echt geweest te zijn.

‘16-jarige jongen verliest maagdelijkheid en gebruikt eerste keer drugs op sekseiland’

Prijsvraag

De 16-jarige Brian is op dit moment de meest gelukkige jongen in de Verenigde Staten. Hij deed mee aan een prijsvraag om een verblijf te winnen op het sekseiland. Hij gebruikte daarvoor zijn vaders creditcard, zonder dat die dat wist. Zijn moeder was woedend toen zij het hoorde, maar zijn vader gaf hem toestemming om te gaan, door middel van een brief. Hij wilde eigenlijk mee, maar helaas voor hem kon dat niet. 

Sekseiland

Inmiddels claimt Brian dat hij ook echt op het eiland is geweest. Dat heeft zijn leven voor goed veranderd. Op het eiland voor de kust van Venezuela verloor hij zijn maagdelijkheid en dronk hij voor het eerst alcohol. Ook gebruikte hij voor de eerste keer in zijn leven drugs.

Huilen

De jongen heeft nu een interview gegeven aan de Engelse krant Daily Mail. “Het was zo geweldig, dat ik wil gaan huilen als ik eraan terugdenk. Ik was zo nerveus, maar de andere mannen op het eiland hielpen me om daar overheen te stappen. Ze waren een soort familie voor me.”

Brian is zielsgelukkig op het eiland.

Andrea

Op het eiland mocht elke bezoeker twee prostituees voor zichzelf kiezen. “Een van mijn meisjes heet Andrea. Ik ben verliefd op haar geworden en ik wil dat ze mijn vriendin wordt. Ze is zo goed voor me”, vertelt de jongen. Hij claimt dan ook dat de vrouw ongelofelijke seksuele handelingen bij hem deed en dat hij ook een trio met haar had. “Ik wil met haar trouwen en ze zegt dat ze in de Verenigde Staten wil wonen. Ik heb nu haar nummer en ik hoop haar snel weer te zien.”

Topless salsa

Naast de seks heeft de jongen ook nog andere bijzondere activiteiten gedaan. Zo salsa danste hij met topless vrouwen en speelde hij ‘striptennis’. Het beste vond hij echter de seks. “Ik had niet gedacht dat ik er zo van zou genieten, maar het is een geweldig gevoel.”

Wraak

De jongen ziet zijn bezoek aan het sekseiland als een soort wraak op de kinderen die hem op school pesten. “Ik wil alle kinderen die mij uitlachen op school laten zien dat ik een man geworden ben. Ik heb twee vrouwen en zij hebben er geen.”

Zijn moeder is er nog steeds niet blij met de hele situatie. “Mijn moeder heeft sinds dat ze het weet niet meer met mij gesproken.” De jongen probeerde eerder Tinder om andere meisjes te ontmoeten, maar dat was geen succes. Hij durfde ze niet te ontmoeten. Op school had hij weleens met iemand gezoend, maar zij wilde geen relatie met hem.