Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sekseiland verhuist naar woestijn

Het is Pinksteren, voor ons een reden om de best gelezen artikelen van de afgelopen zes maanden op een rijtje te zetten. Met vandaag, uit mei, een bijzonder vakantieadres.

Sekseiland verhuist naar woestijn

De organisatie van ‘Sekseiland’ heeft weer van zich laten horen. De organisatoren beloven in de aankondiging een drie dagen durende orgie in de Amerikaanse staat Nevada voor 5300 euro.

Helikopter

Het is de tweede keer dat de omstreden organisatie van ‘Sekseiland’ van zich laat horen. Eerder beloofde zij een feest op een eiland, deze keer zullen de deelnemers landen midden in de woestijn bij Las Vegas. De organisatie belooft een helikoptervlucht naar ‘een eiland’.

Orgie

De organisatie, Good Girls Company, biedt 50 mannen drie dagen lang ongelimiteerd seks aan met 100 vrouwen. De orgie start op 4 juli en alcohol en marihuana zijn toegestaan, zo meldt de Daily Star.

Fyre

De plek waar het allemaal moet gebeuren, houden de organisatoren geheim. Twee jaar geleden was er een groot schandaal rond het Fyre-festival. Honderden mensen kochten peperdure tickets maar werden allemaal genept. De organisatoren verdwenen achter tralies.