doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

UFC’er breekt kaak tijdens gevecht (+VIDEO)

In Nederland wachten we allemaal met smacht op het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, maar er is natuurlijk nog veel meer vechtsport deze maand. Zo ook bij de UFC.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
UFC’er breekt kaak tijdens gevecht

UFC

Afgelopen weekend namen Colby Covington en Kamaru Usman het tijdens UFC 245 in Las Vegas tegen elkaar op voor het kampioenschap van de weltergewichten. In de derde ronde kwam de partij echter ten einde door een technische knock out. De scheidsrechter vond dat Covington niet meer verder kon, dit tot woede van de vechter zelf. Achteraf bleek het een goede keuze te zijn, want UFC heeft bekendgemaakt dat de vechter een gebroken kaak tijdens het gevecht heeft opgelopen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

K.O.

Op beelden is te zien hoe hard Usman Covington neersloeg. Hij counterde de stoot van Covington, waardoor er geen dekking meer was. Hij raakt de Amerikaan vol op zijn kin. Desondanks ging de partij toch nog door. Tijdens de pauze tussen de derde en vierde ronde gaf hij aan dat hij dacht dat zijn kaak wellicht was gebroken. Aan het einde van de wedstrijd legde de scheidsrechter het gevecht pas stil met een technische knock out. Hiermee behield de Nigeriaanse Usman zijn titel. Dit tot ongenoegen van Covington. Die vond dat hij bestolen was door het stilleggen van de wedstrijd. uit de scorecard van de wedstrijd bleek dat de jurybeoordelingen van beide vechters op dat moment gelijk was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AND STILL. #UFC245

Een bericht gedeeld door ufc (@ufc) op

Laatste nieuws