doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

'Khabib haalt uit naar McGregor en weigert rematch voor $100 miljoen'

Iedere vechtsportliefhebber kijkt uit naar een rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor, maar toch zit die er voorlopig niet in.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Khabib haalt uit naar McGregor en weigert rematch

McGregor

Vorige maand was te zien hoe Conor McGregor korte metten maakte met Donald Cerrone. Na veertig seconden ging de Amerikaan knock-out. Het zorgt voor flinke geruchten over een snelle rematch, maar die zit er niet in. Khabib vindt dat Conor een rematch moet verdienen. “De enige kans op een gevecht, is op straat,” vertelt Ali Abdelaziz, de manager van Khabib. Bij die opmerking blijft het niet. “Conor McGregor is een van de grootste sterren omdat hij een van de grootste klootzakken is.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Khabib

Vorige week gingen er nog geruchten dat rijkaards in Saoedi-Arabië flink willen betalen voor een wedstrijd tussen Khabib en Conor. Het management zegt meerdere aanbiedingen voor gevechten te hebben gehad. “Sommige mensen in Saoedi-Arabië hebben me ontmoet en zeggen dat ze 100 miljoen willen betalen voor een gevecht in het land,” zei hij tegen TMZ. Ook een boksgevecht tegen Floyd Mayweather zou voor hetzelfde bedrag kunnen.

UFC

Toch staat er eerst nog een andere wedstrijd op het programma. Op 18 april neemt Khabib het op tegen Tony Ferguson in de octagon. In het gevecht verdedigt hij zijn wereldtitel bij het lichtgewicht. De Rus heeft nog nooit een partij verloren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws