Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waanzinnige zomerdeal: 8x Panorama voor maar €20

Veel Panorama voor weinig geld. Regel het nú via deze buitengewoon fijne zomerdeal.

Zomerdeal

De zomer is officieel begonnen! Niet dat alle Hollandse mussen nu ineens door de hitte van het dak sodemieteren, want het is en blijft Nederland natuurlijk. Onvoorspelbaar als de neten. Een beetje zoals de prestaties van Oranje tijdens een eindtoernooi.

Maar niet getreurd, Panorama zorgt de komende weken voor een stabiele, constante stroom aan vermaak, zonder dat je hierbij afhankelijk bent van het weer, de prestaties van het Nederlands elftal of het humeur van je vrouw of vriendin. Met deze zomerdeal weet je namelijk precíes wat je krijgt: veel Panorama voor weinig pegels.

Zomerdeal

De komende tijd - onze actie loopt tot 31-08-2024 - haal je 8x de Panorama in huis voor maar 20 euro. Dat komt neer op een korting van maar liefst 44%. Een aanbieding die te fraai is om te laten lopen. Om gebruik te maken van de Panorama Zomerdeal klik je hier.

En heb je nou zelf al een abonnement op Panorama, dan kun je hem natuurlijk altijd cadeau doen aan je pa, zoon, buurman, oom, opa of iemand anders die deze zomer behoefte heeft aan een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel meer moois.