Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 25 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

De jacht op de Surinaamse Escobar

Wie aan cocaïnehandel denkt in Suriname en omstreken, denkt meteen aan Desi Bouterse, Ronnie Brunswijk of Piet W. Waarom kent niemand Brian Blue, die hierin al decennialang een sleutelrol speelt?

Gevonden: 60.000 voorwerpen

Iedereen laat wel eens wat liggen in de trein, maar een kunstbeen? Of een motorfiets, een grasmaaier of 400.000 euro? Jaarlijks worden er door de NS meer dan 60.000 voorwerpen gevonden en soms zit er zelfs een regeerakkoord bij...

Max naar Mercedes?

Het leek zo’n droomhuwelijk. Maar er zijn haarscheur- tjes ontstaan in de relatie tussen Max Verstappen en Red Bull Racing. Mercedes heeft het stoeltje van de vertrekkende Hamilton al aangeboden. Wat doet Max?

Thijs Zeeman: 'Wij proberen mensen te helpen'

In Zeeman confronteert confronteert Thijs Zeeman stalkers. Wij confronteerden Zeeman met het verdriet van Kees van der Spek, de kritiek op confrontatie-tv én het boek van Inez Weski. “Ze maakt er een complot van.”

Mishandelde mannen

Maar liefst veertig procent van alle volwassenen die geweld binnen hun relatie ervaren, zijn mannen. Geert, Jasper en Martin vertellen hun schrijnende verhaal. "Ze sloeg en schopte me keihard!"

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Conor McGregor slaat alles

MMA-vechtjas Conor McGregor is bijna groter dan de vechtsport zelf. De flamboyante Ier leidt namelijk een sneller leven dan zijn gevreesde linker.

Nieuws
  • Ida van Dam, Clemens Rikken