Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: dit is de nieuwe, topfitte vriendin (24) van Dave Roelvink

De 30-jarige Roelvink-telg heeft een knappe blonde Friezin aan de haak geslagen. 

Dave Roelvink

De 24-jarige Marijn Kuipers en Dave Roelvink maakten begin augustus bekend een stel te zijn. Dat betekent dus dat de blonde schone aankomende kerst misschien al wel bij schoonpa Dries aan tafel zit. Even wat van zijn befaamde ballen wegwerken. Maar wie is Marijn eigenlijk?

Kuipers is vandaag de dag geen onbekende Nederlander meer te noemen. Dit wist het 'Moai famke' te bereiken door op verschillende online platformen - Instagram, YouTube, TikTok - veel volgers te verzamelen. Alleen op TikTok heeft Marijn al dik 700 duizend volgers aan zich weten te binden met haar video's. En na een kijkje op dat account beginnen wij Dave steeds beter te begrijpen.

Zweten in de gym

Er zit namelijk niet alleen een knappe kop op, Kuipers heeft ook een lijf waar je 'u' tegen zegt. Niet gek, want de influencer spendeert behoorlijk wat uurtjes in de gym. Een echte 'fitgirl' dus, zoals ze dat tegenwoordig noemen.

Marijn heeft zelfs een extra Instagram-account aangemaakt waarop ze haar volgers laat zien hoe ze alle oefeningen in de sportschool op vermakelijke wijze uitvoert. En laat nou vooral dat laatste genoeg reden zijn om haar te gaan volgen. Want eerlijk is eerlijk: zo'n sportpakje staat haar prima.

Social Media Queen 2022

In 2022 wist de Friezin een prijs binnen te harken tijdens de bekende FHM500-awards. Mevrouw ging destijds naar huis met de titel 'Social Media Queen 2022', waar natuurlijk een leuke shoot bij hoorde. Met een schaars geklede Marijn Kuipers in de hoofdrol.

Dames als Monica Geuze, Nina Warink en Sophie Milzink gingen de blondine voor als 'Social Media Queen' en Marijn kon de nominatie in eerste instantie dan ook niet geloven.

"Ik ben heel blij en super vereerd. Ik bewonderde deze vrouwen altijd al enorm. Zij hebben oprecht een voorbeeldfunctie voor mij. Echt bizar dat ik daar nu tussen sta", aldus de influencer in een interview met het mannenblad.

Expeditie Robinson

Tegenwoordig is Marijn te zien op de beeldbuis door haar deelname aan Expeditie Robinson 2024. De Friezin wist in de eerste aflevering direct een opdracht te winnen, waardoor ze niet alleen een immuniteitsmunt wist te bemachtigen, maar ook haar eigen team kon samenstellen. Het team van Marijn won de eerste proef en werd benoemd tot 'kamp Zuid'.

Kuipers zelf is natuurlijk allang weer terug van de opnames, waardoor er ook een einde is gekomen aan het afzien op een onbewoond eiland. Van slapen in iets wat nauwelijks een hutje te noemen is met een klamboe boven je kop naar een vriend die woont in duurste winkelstraat van Nederland. Niks te klagen dus, die Marijn Kuipers.

Entertainment
  • Instagram, FHM500
  • NL Beeld / Arjo Frank