Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 21 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama 21

Young guns

Het is een groeiend probleem in Nederland: op steeds jongere leeftijd worden minderjarigen geronseld voor criminele praktijken. Een huurmoordenaar van 16 jaar is geen uitzondering meer

Gouden kooivechter

MMA-vechter Jarno Errens wil niets minder dan een legende worden. Onlangs in Las Vegas zette de Limburger al een forse stap naar onsterfelijkheid door een klinkende zege in het UFC-vedergewicht. “Ik leef nu mijn droom.”

Dombo's

Met een komkommer een bank beroven of je overval vooraf aankondigen op Facebook; hoe dom kun je zijn als crimineel? Panorama zet de meest amateuristische berovingen en inbraken op een rij.

Kees Boot: 'Tijdens corona was het leven vreselijk'

Ooit had acteur en reclame-ster Kees Boot een stevige aversie tegen soaps en musicals, nu is hij te zien in zowel GTST als straks in 40-45, de musical. Maar: “Een goede zanger zal ik nooit worden.”

Altijd prijs

Ze is het Engelse equivalent van onze Patty Brard, maar dan maal honderd. Katie Price is niet uit de Engelse tabloids weg te slaan. Wie is deze Britse realityster die continu van stemming, partner én cupmaat wisselt?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Cup met een kras

Vijftig jaar geleden was Nederland nog een vrij onschuldig voetballand. Dat veranderde op een dag in mei toen hooligans een poging deden om de Rotterdamse Kuip te onteren. Terug naar Feyenoord-Tottenham Hotspur.

Nieuws
  • Clemens Rikken, Ida van Dam