Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 20 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

De gevaarlijkste hooligans

Fanatieke voetbalsupporters staan niet bekend als vredelievende figuren. Maar deze 'fans' hebben zelfs een of meerdere moorden op hun geweten. En sommigen werden zelf het doelwit van een aanslag.

Bizarre botoxblunders

Leuk hoor, je gezicht strak laten trekken of je achterwerk laten pimpen. Maar soms gaat het gruwelijk mis met de moderne verbouwingen aan het lijf. En niet zelden met de dood tot gevolg.

Koorddansen voor beginners

Wie groot droomt moet klein beginnen. En dus ging onze verslaggever in de leer bij de beste 'slackliner' van Nederland en hoopt hij ooit nog eens tussen twee enorme bergtoppen in te balanceren...

Roy Donders 'Ik durfde de straat niet op'

Hij verkocht meer dan een kwart miljoen huispakken en zijn populariteit kende geen grenzen. Totdat Roy Donders' leven een bizarre wending kreeg en hij de bodem raakte. In zijn biografie Gewoon Royke is de Stylist van het Zuiden openhartiger dan ooit.

Vanessa in vuur en vlam

Bijna twintig jaar geleden stond Connie Witteman, nog steeds beter bekend als Vanessa, voor het laatst op het podium. Nu is ze 72 en maakt ze haar comeback. Waar ze al die tijd is geweest? "Op Instagram!"

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Vermoord door matennaaier

Ze waren ze dikke vrienden en doken samen de onderwereld in: Jeffrey Raterman (34) en Ricardo D. (30). Toch kwam er een kink in de kabel met een dodelijke kogelregen tot gevolg. Waarom?

Nieuws
  • Mary Sebastian Pickles Magdalene, Clemens Rikken