Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vrouw van René van der Gijp deelt zwoele bankfoto

Dat Van der Gijp graag op de bank ligt met een afstandsbediening op z'n buik weet iedereen, maar ook Minouche blijkt groot fan van de comfortabele driezitter.

René van der Gijp

Zoals bekend verloor René van der Gijp in 2016 zijn levenspartner Daniëlle Sijthoff. Een zeer verdrietig en onverwachts moment, dat bovendien veel impact had op het leven van de voetbalanalist. De beste man woonde immers alleen, maar kreeg ineens een 14-jarige zoon in huis. Dat was even wennen, gaf Van der Gijp toe, die zich niet per se een vader voelde, maar meer 'zijn grote broer'.

Nous

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft de goedlachse tv-persoonlijkheid weer de liefde gevonden. Vier jaar geleden, in juli 2020, trouwde Van der Gijp met Minouche de Jong, alias 'Nous'. De twee gaven elkaar in strandpaviljoen Tulum in Noordwijk het jawoord.

Nous, een echte Dordtse, is met haar 51 jaar ongeveer 12 jaar jonger dan René. Ze onderneemster en werkzaam als 'travel architect'. Dat is een chique woord voor een tussenpersoon die reizen op maat regelt.

Wat er verder over Nous te zeggen valt? Dat ze er picobello uitziet. In andere woorden: Gijp heeft smaak. De blondine deelt regelmatig een fotootje op Instagram en onderstaande afbeelding is daar een goed voorbeeld van. Of het om dezelfde bank gaat als waarop René uren per dag tv kijkt, is niet bekend.

Vandaag Inside

Waar Minouche haar leventje vooral buiten de schijnwerpers leeft, is Van der Gijp dagelijks op tv te zien. Als een van de drie sterkhouders van Vandaag Inside zorgt hij dan ook regelmatig voor krantenkoppen. Zo fileerde hij afgelopen week nog tv-maker Kees van der Spek nadat een oplichter uit zijn programma uit het leven stapte nadat de aflevering was uitgezonden.

De komende tijd blijft het naar verwachting wat rustiger rondom de heren van Vandaag Inside. Na vanavond, vrijdag 17 mei, gaan Genee, Derksen en Van der Gijp met zomerstop. Op 14 juni keert het programma weer terug op SBS6 om het EK Voetbal in Duitsland onder de loep te nemen.

Entertainment
  • NL Beeld / Regiofotografie