Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: nichtje Peter Bosz hangt ballen in kerstboom in pikante lingerie

Joy Bosz, het nichtje van PSV-trainer Peter Bosz, heeft haar volgers verrast met een pikant kerstcadeautje.

Peter Bosz

Joy is op sociale media al jaren bekend als BeautyNezz. Ze maakt als beautyvlogger content op sociale media-platformen. Ook staat ze af en toe zelf pikant op de foto en dat vinden we he-le-maal niet vervelend.

Op Instagram zien we dat Joy al helemaal in de kerststemming is. Ze heeft zich voor de gelegenheid opgetuigd met een leuk lingeriesetje. Het lijkt er in ieder geval niet op dat ze moet besparen op de stookkosten. Of ze trotseert de kou, dat kan natuurlijk ook.

Sowieso is het nichtje van de voetbaltrainer al sinds november in de kerststemming. Zo hangt ze haar zelf opgezette boom vol met ballen. Ook de kerstman kwam ze nog even tegen, zo is te zien op de post hieronder.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Joy het hele jaar wel een beetje kerst voelt. Ze dost zich in ieder geval uit met glinsteringen en andere poespas. Op haar verjaardag was ze bijvoorbeeld gekleed als een cadeautje dat je onder de kerstboom zou kunnen vinden (en graag uit zou willen pakken).

Ook buiten de kerstdagen om vindt de beautyvlogger het niet erg om even een setje lingerie uit de kast te trekken voor een plaatje op Instagram. Hoeft ze niet eens een kerstboom op te tuigen. Scheelt haar ook weer werk.

In ieder geval lijkt het erop dat Joy met een goed gevoel de feestdagen in gaat. Het is maar de vraag of de influencer ook in lingerie aan het kerstdiner verschijnt. Zo ja, dan zijn we jaloers op haar tafelgasten, want ze ziet er doorgaans piekfijn uit.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots, Instagram
  • Instagram