Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Flexwerken 2.0; De wereld rondreizen én zakelijk verbonden blijven!

Stel je voor: je zit in een hippe koffiebar in Berlijn, met je voeten in het zand bij een strandhut op Bali of in een chique coworking space in New York - en dit allemaal terwijl je je zakelijke doelen nastreeft.

Flexwerker

De magie van technologie heeft ‘flexwerken’ niet alleen een trend gemaakt, het is een levensstijl geworden waar jonge ondernemers en professionals van dromen. De enige zekerheid die je nodig hebt om te werken én de wereld rond te reizen is: overal en altijd verbonden blijven. Lees snel verder voor handige tips om jouw flexwerkersavontuur tot een succes te maken.

De kracht van een mobiel zakelijk abonnement 

Of je nu ergens hoog in de bergen, in de sneeuw of aan een rustig meertje zit; met flexwerken maakt de locatie niet uit. Mits je de mogelijkheid hebt om altijd verbonden te blijven natuurlijk. Dit is waar een mobiel zakelijk abonnement de uitkomst kan bieden. Met zo’n abonnement kun je overal ter wereld zakelijke oproepen plegen, videoconferenties bijwonen en belangrijke e-mails versturen. Het hebben van een goede mobiele provider is hierbij cruciaal. Om altijd online te blijven, zelfs in de meest afgelegen gebieden, is het belangrijk om een provider te kiezen met een uitstekende dekking en betrouwbare netwerksnelheden.

Daarnaast kan een mobiel zakelijk abonnement extra services aanbieden, zoals clouddiensten, geavanceerde beveiligingsfuncties en speciale klantenservice voor zakelijke abonnees. Kies een abonnement dat past bij je behoeften en zo krijg je de zekerheid dat je altijd en overal kunt werken zonder beperkingen.

Virtuele kantoren en coworking spaces 

Hoe fijn het ook is om overal te kunnen werken, soms is het handig om een professionele omgeving te hebben. Onder flexwerkers zijn virtuele kantoren en coworking spaces vaak populaire opties. Niet alleen bieden ze een professionele werkplek, maar ook een netwerk van gelijkgestemde professionals. Zo kunnen virtuele kantoren ideaal zijn wanneer je de behoefte hebt aan een zakelijk adres en postverwerkings-service, en kunnen coworking spaces de mogelijkheid bieden om te werken in een inspirerende omgeving met gedeelde faciliteiten zoals vergaderzalen en koffiecorners.

Dit is ook waar het hebben van een goed mobiel zakelijk abonnement van pas komt; je hebt namelijk de mogelijkheid om je werkplek gemakkelijk te verplaatsen van de ene locatie naar de andere. Zo blijf je altijd bereikbaar en productief; ongeacht je locatie.

De balans tussen werk en ontspanning 

Flexwerken betekent niet alleen maar werken. Het biedt je juist de mogelijkheid om de wereld te verkennen en te genieten van nieuwe ervaringen. Zoek naar een goede balans tussen werk en ontspanning en vergeet niet om ook zo nu en dan de tijd voor jezelf te nemen. Welke balans goed werkt, is anders voor iedereen. Als je het lastig vindt om een goede werk-privébalans te vinden, dan kunnen apps voor time management je wellicht helpen.

Dit soort apps kunnen je helpen met het efficiënt plannen van jouw werkuren en het stellen van doelen voor iedere dag. Zo kun je beter gefocust blijven, je werk gedaan krijgen en tijd vrijmaken voor ontspanning en plezier. Plan momenten voor jezelf in om bijvoorbeeld de lokale bewoners te ontmoeten, culinaire hoogstandjes te proeven of om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Niet alleen zorgen deze ervaringen voor ontspanning en plezier, ze kunnen ook inspiratie bieden voor je werk. Geniet van al het moois dat de wereld te bieden heeft en laat je flexwerkersavontuur niet alleen draaien om het werk!

Lifestyle
  • Adobe Stock