Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de mooie schoonzus van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is al een tijdje samen met businessvrouw Naomy van Beem. De blondine is echter niet de enige knappe vrouw binnen de familie.

Rico Verhoeven

Rachel van Beem mag er namelijk ook zéker wezen. Net als zus Naomy is Rachel een echte fitness-chick. En dat is te zien.

Ondernemerschap

Naast het uiterlijk en de liefde voor sport, hebben de zusjes Van Beem nog meer overeenkomsten. Rachel is namelijk net als Naomy zelfstandig ondernemer. De schoonzus van Rico verkoopt kaartensets die je moeten helpen bij de verdieping in de relatie tot jezelf en anderen. Lekker zweverig dus. Haar andere bedrijf focust zich op het geven van trainingen en coaching, specifiek gericht op de emotionele gezondheid en persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen.

Reizen

Op de Instagram-pagina van Rachel is te zien dat ze graag haar koffers pakt om naar een warm vakantieoord te vertrekken. Wat vervolgens de leuke plaatjes oplevert.

De zusjes Van Beem zijn duidelijk hecht met elkaar en houden van reizen, want ook samen zoeken ze regelmatig de zon op om hun afgetrainde lichamen een tintje te geven.

Die Rico Verhoeven heeft het dus behoorlijk goed voor elkaar. Niet alleen wist de zwaargewicht kampioen kickbokser een knappe vrouw aan de haak te slaan, hij kreeg er ook nog eens een leuke schoonzus bij. Je kan het slechter treffen.

Sport
  • MAN-MAN
  • NL Beeld / Heukers Media