Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Door dit OnlyFans-model zou Neymar nu weer vrijgezel zijn

De linksbuiten en zijn ex-vriendin zijn nét ouders geworden van een dochter, maar vertellen nu op Instagram dat hun relatie over is.

Neymar

Op zich heeft Neymar niks te klagen. Het voormalig supertalent wist op jonge leeftijd de interesse te wekken van Barcelona, speelde daar jaren, werd de duurste transfer aller tijden met zijn zijn overstap naar Paris Saint-Germain en harkt nu bakken geld binnen bij Al-Hilal in Saoedi-Arabië.

Volgens verschillende bronnen heeft de Braziliaan op dit moment een vermogen van zo'n 250 miljoen euro. In andere woorden: een kwart miljard. Hij zou dus in theorie de rest van z'n leven op zijn eigen tropische eilandje kunnen zitten met een dikke sigaar in de ene hand en een cocktail in de andere.

Bruna Biancardi

Ook op privégebied leek het goed te gaan met Neymar. De 31-jarige ster kreeg op al op 19-jarige leeftijd een zoon, maar werd afgelopen oktober wederom vader. Met Bruna Biancardi - niet de moeder van zijn zoon - kreeg hij een dochtertje. Het kersverse gezinnetje lijkt echter nu alweer in scherven te liggen.

"Dit is privé, maar omdat ik dagelijks wordt geconfronteerd met nieuws, aannames en grappen, laat ik jullie weten dat ik geen relatie meer heb", aldus Biancardi.

18+ model

De reden van de breuk wordt niet gegeven door het stel, maar in de roddelkranten en op internetpagina's zegt men de reden wel te weten. Neymar zou aangepapt hebben met een OnlyFans-model.

Het gaat Aline Farias. Het model lekte deze week wat berichten waarin Neymar om pikante content zou hebben gevraagd. "Heb je naaktfoto’s? Waar? Ik wil ze zien", aldus een van de berichten.

Neymar reageerde en zei dat Farias ook even de datums van de chatberichten moest posten. Volgens hem gaat het namelijk om gesprekken van jaren terug. Een storm in een glas water dus. Heel veel zal het tonen van de datums overigens niet uithalen, aangezien Neymars relatie met Bruna Biancardi inmiddels op de klippen is gelopen.

Entertainment
  • de Telegraaf
  • NL Beeld / Proshots