Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wordt aangehouden, herkent agente van OnlyFans en blijkt betalende volger

Ken ik jou niet ergens van?

Agente

Er loopt op dit moment een onderzoek naar een Amerikaanse politieagente uit Minneapolis, een stad in het noorden van de VS. De agente zou herkend zijn door een man die ze aanhield. Niet omdat ze bij elkaar in de klas hadden gezeten, wel omdat hij lid was van haar OnlyFans-pagina.

Lokale nieuwszender FOX 9 schrijft dat de diender wat bijkluste op het social media-platform. Daar zou ze niet alleen huis-tuin-en-keuken-kiekjes van zichzelf in bikini of lingerie delen, maar ook foto's en video's die absoluut niet voor kinderogen geschikt zijn.

'Je kunt me niet arresteren, ik heb je foef gezien'

Volgens de aangehouden man zou hij tegen de agente hebben gezegd dat zij hem niet aan kon houden, aangezien 'ik je edele delen heb gezien'. Naar eigen zeggen was hij zo'n 5 maanden lid van haar OF-pagina.

Omdat hij wist hoe de agente eruitzag 'zonder uniform' had hij 'geen respect voor haar of het district waarvoor ze werkt', zei de man tegen FOX 9.

'Geen problemen mee'

Politieagenten in Minneapolis moeten volgens de regels 'van onbesproken gedrag' zijn, maar of het hebben van een OF-pagina daar ook onder valt, is niet bekend. Daar wordt op dit moment onderzoek naar gedaan.

De lokale politieafdeling heeft nog niet op de ontstane ophef gereageerd. De woordvoerder van de burgemeester van Minneapolis daarentegen liet weten dat de burgervader zelf 'nul problemen' heeft met het vermeende bijbaantje van de agente.

De identiteit van de vrouwelijke diender is niet bekendgemaakt wegens privacyredenen. Een gemiste kans, denk wij, aangezien alle media-aandacht ongetwijfeld tot een hoop nieuwe betalende volgers had geleid.

Bizar
  • Insider, FOX 9
  • Adobe Stock