Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin Max Verstappen trakteert op zes heerlijke plaatjes in bikini

Aankomend weekend is het weer zover. De Dutch GP in Zandvoort. Kelly, de vriendin van Verstappen, maakt zich vast klaar door een oranje bikini aan te trekken. En nog vijf andere.

Max Verstappen

Voor Max Verstappen is het aankomend weekend een thuiswedstrijd. Heel Zandvoort zal weer oranje kleuren voor de wereldkampioen en ook zijn vriendin, Kelly, laat wat oranje zien op haar Instagram-pagina. Mevrouw Piquet plaatst wel vaker een mooi plaatje, maar zes foto's achter elkaar in bikini is wel écht om te smullen.

Model

Zoals op bovenstaande plaatjes wel te zien is, is Kelly absoluut gewend om voor de camera te poseren. Ze is dan ook van origine model. Dat verklaart een heleboel als je al deze mooie beelden ziet. Zo trakteert Piquet ons vlak voor de thuiswedstrijd van Max nog even op een aantal heerlijke zomerse plaatjes. Die Max heeft het maar goed voor elkaar.

Nu nog hopen dat Kelly in Zandvoort haar oranje bikini niet vergeet aan te trekken. Dat zal vast en zeker geluk brengen voor de Nederlander. En als hij niet als eerste over de finish komt, staat z'n vriendin in ieder geval wel in een lekker topje op hem te wachten. De toeschouwers vinden het vast ook geen enkel probleem.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Abaca Press