Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Plakkende Playboy bij Hélène Hendriks aan tafel

Gisteren was het Playboy-dag, want de nieuwste editie met op de cover niemand minder dan Jaimie Vaes werd gelanceerd. Ook bij De Oranjezomer werd er gesproken over het naaktblad. Dat leverde dit hilarische moment op.

Hélène

Het succes van SBS6 tijdens de 'komkommertijd': De Oranjezomer met niemand minder dan Hélène Hendriks. De hele zomer krijgt de presentatrice gasten aan de tafel waarmee ze van alles bespreekt. Waar sommige gasten wat te serieus overkomen, was dat gisterenavond absoluut niet het geval toen er één specifieke Playboy op tafel belandde.

Elke week heeft Hélène een vaste tafelgast. Deze week is dat Jack van Gelder. De andere gasten aan tafel waren televisiepresentator Jan Slagter en journalist Sander de Kramer. Aan de bar zaten Noa Vahle en voetballer Royston Drenthe.

Waar het in de uitzending gaat over het doneren voor een goed doel, de kankerpil, Henk Krol en Donald Trump gaat het aan het eind van de uitzending ook over de Playboy. Gisteren werd voor het eerst sinds 10 jaar een cover met een BN'er gelanceerd. De ex van Lil' Kleine, Jaimie Vaes, is de vrouw die het aandurfde.

Sander de Kramer geeft aan al vanaf zijn tienerjaren groot fan te zijn van het blad en heeft een wat oudere Playboy meegenomen naar de studio van De Oranjezomer. Jan, die naast hem zit grapt nog ff: "Ik lees altijd de interviews." De studio lacht er wat om. De televisiepresentator kan haast niet wachten om in het blad te bladeren. Totdat De Kramer zegt: "Wacht even, die bladzijden die plakken hé." Jack van Gelder giert het uit en ziet dat het écht het geval is. De bladzijdes van het naaktblad van Sander plakken namelijk echt. Het levert een hilarisch moment op in de studio in Breda.

Favoriete Playmates van de heren

Voor Sander de Kramer is er één vrouw zijn grote favoriet en dat is Tatjana Šimić. Wanneer er beelden verschijnen van twee verschillende Playboys met Tatjana zegt hij dan ook: "Ja, moet je kijken joh." Het enthousiasme komt gewoon weer terug bij de journalist.

Wanneer Hélène Jan vraagt wie zijn favoriete playmate is grapt hij wat: "Ria Valk." De zangeres heeft echter nooit in de Playboy gestaan. Vervolgens wordt Viola Holt genoemd, die overigens de bestverkochte Playboy ooit achter haar naam heeft staan.

Wat Jack betreft begrijpt hij niet dat het blad nog bestaat. "Op social media kan iedereen alles zien wat 'ie wil", licht de sportverslaggever toe. "Ik weet niet of je daar nog een blad voor nodig hebt", gaat hij verder. Van Gelder heeft dan ook geen idee wie hij graag verder zou willen zien op de cover.

Hélène Hendriks wil in ieder geval niet op de cover verschijnen. Dat is dan weer jammer natuurlijk.

Entertainment
  • De Oranjezomer
  • NL Beeld / Regiofotografie