Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek wijst uit: de lengte van je neus zegt iets over de grootte van je jongeheer

Heb je een klein wipneusje of een enorme gok? Uit onderzoek blijkt dat de lengte van je neus ook iets zegt over de lengte van je, ja hoor, daar is 'ie weer: penis.

neus

Onderzoekers van de Kyoto Prefectural University of Medicine beweren dat mensen met een opvallend grote neus ook een penis van grote omvang hebben. Uit het onderzoek blijkt dat mensen met een kleiner neusje gemiddeld een penislengte hebben van 10,4 centimeter. Mannen met een grotere snotkoker moeten het doen met iets minder dan 13,5 centimeter. Het gaat hier om slappe toestand welteverstaan.

Overleden mannen

Wel zou je enkele kanttekeningen bij het onderzoek kunnen plaatsen. De onderzoekers hebben zich het meest gefocust op de lengte van de deelnemers, hun gewicht en de lengte van het geslachtsdeel in slappe toestand. Verder onderzochten zij de omtrek en het gewicht van de ballen. O ja, nog een unheimisch detail, het onderzoek werd verricht op 126 reeds overleden mannen.

Daarnaast moesten de onderzoekers weten wat de penislengte was tijdens een erectie. Dat is natuurlijk moeilijk voor elkaar te krijgen als de testpersonen zijn overleden. De onderzoekers trokken de geslachtsdelen zo ver mogelijk omhoog om de penis uit te rekken. Op die manier kwamen ze achter het verband tussen de grootte van de neus en de tampeloeres.

Mocht je nou heel blij zijn met je kokkerd, juich niet te vroeg. Uit onderzoek is gebleken dat een penislengte van 16 centimeter ideaal is voor de vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde lengte van de leuter 13,2 centimeter is. Slecht nieuws dus, ook als je neus nog groter is dan die van Pinokkio.

Lifestyle
  • MAN MAN
  • Adobe Stock