Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dries Roelvink slaat terug: 'Froger zelf maar één nummer 1-hit gescoord'

Vorige week viel de droom van Dries Roelvink in duigen. Volgens René Froger zal de zanger nooit één van De Toppers worden, omdat 'mister gele zwembroek' niet genoeg nummer 1-hits heeft. Dries komt nu met een reactie en slaat terug.

Dries Roelvink

In de podcast van Nino Wilkes De weg naar succes liet Topper Froger weten dat je minimaal drie hits moet hebben om deel uit te mogen maken van De Toppers. Dit zou betekenen dat Dries niet in aanmerking komt. In een interview met Story vertelt Roelvink dat hier helemaal niks van klopt. "Ik heb meerdere Top 40-hits gehad, vier stuks, en ook een nummer 1-hit."

'René één hit in 1989'

Dries is zelf even op onderzoek uitgegaan, laat hij weten aan het weekblad. Hij kwam tot de ontdekking dat Froger zelf maar één nummer 1-hit heeft gehad. "Die van hem is al zo lang geleden, in 1989, een Eigen huis, en die van mij dateert uit 2011", licht Dries toe. Geen enkele reden dus om 'mister gele zwembroek' niet uit te nodigen. "Ik weet zeker dat als ik Ik Kom Eraan zing, de hele Arena ontploft."

Jeroen en Gerard willen wel

Volgens Dries staan de andere twee Toppers Gerard Joling en Jeroen van der Boom wel open voor zijn deelname. "Zij zeggen altijd tegen mij: 'Dries, we hebben weer een balletje voor je opgegooid'", vertelt Roelvink. Helaas voor Dries heeft dit nog niets opgeleverd. Gelukkig laat de zanger zijn droom niet in duigen vallen en ziet hij het ondanks Froger zijn uitspaken nog steeds voor zich. "Na Ik Kom Eraan komen De Toppers op het podium en zingen we samen nog een paar nummers van mij."

Wij zien het helemaal voor ons. Top idee.

Entertainment
  • Weekblad Story
  • NL Beeld / Patrick van Emst