Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jutta Leerdam geniet in zwembad: 'Cooling down' (+ foto's)

Jutta, ze weet ons elke keer weer te verrassen met een heerlijk plaatje van haarzelf. Of ze nou een strak sportpakje aan heeft, een bikini of een jurkje. Jutta weet hoe het moet.

Jutta

De Nederlandse schoonheid brengt in begin april het nieuws naar buiten dat ze een relatie heeft met YouTuber Jake Paul. De bokser is verkocht, Jutta is het helemaal. En wij begrijpen dat zeker. Op dit moment hebben de twee elkaar weer opgezocht en de schaatsster deelt direct een lekker plaatje vanuit het zwembad. Gelukkig is mevrouw Leerdam nooit verlegen om haar rondingen te showen. Daarom hebben we wat vakantiekiekjes van Jutta op een rijtje gezet.

Niet alleen met Jake Paul kan Jutta genieten van het heerlijke weer. Ze is altijd al een levensgenieter geweest. Zo deelde ze eerder haar avonturen vanuit Mexico, Ibiza en Bonaire. Een echte wereldreiziger dus. Ook wel handig als je vriendje aan de andere kant van de oceaan zit.

Jutta woont al enige tijd in Heerenveen, Friesland. Ze kan dan ook genieten van al het water in de provincie en wie weet dat nou beter te doen dan zo'n echte levensgenieter? Heerlijk in een bootje op het Sneekermeer bijvoorbeeld.

We moeten maar hopen dat Jutta nog wat vakantiedagen te goed heeft dit jaar, want dat belooft veel goeds. Deze Nederlandse schoonheid weet hoe je hard werken en genieten moet combineren. Wij vinden het in ieder geval een top wijf.

Lifestyle
  • Instagram, MAN MAN
  • NL Beeld / Proshots