Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Emma Heesters (27) geniet van vakantie in bikini

Zangeres Emma Heesters is aan het genieten van haar vakantie op de Malediven en laat ons via haar Instagram-pagina meegenieten van de bikiniplaatjes.

Emma Heesters

De 27-jarige Nederlandse zangeres is bekend geworden door haar YouTube-account. Ze besluit op haar 18e om video's op te nemen waarin ze covers zingt. In 2019 doet Emma mee aan het programma 'Beste Zangers' en breekt daarmee door bij het Nederlandse publiek.

Eigen nummers

Emma heeft niet alleen een gouden strotje, maar ziet er ook nog eens beeldschoon uit. Allemaal factoren die helpen in het vak. Ze heeft dan inmiddels ook een mooie carrière opgebouwd in dit kikkerlandje. Zo brengt ze veel hits uit en staat ze ook tussen grote namen op concerten als Vrienden van Amstel Live.

Niet verlegen

De 27-jarige schoonheid is gelukkig ook niet te verlegen om af en toe een spannend plaatje te posten op haar Instagram-pagina. Zo was het gisteren ook weer raak. Emma laat ons graag meegenieten van haar mooie reisjes met tropische temperaturen. Hierbij horen dan natuurlijk ook de nodige bikinifoto's. Geen straf hoor, Emma.

Emma heeft lang een relatie gehad met voetballer Wesley Hoedt (Watford FC). Op 8 maart dit jaar liet de zangeres via Instagram echter weten dat zij en Wesley uit elkaar zijn. Goed nieuws dus voor veel mannen, want deze bloedmooie zangeres is dus weer vrijgezel.

Entertainment
  • Instagram, NPO Radio 5
  • NL Beeld / _Patrick van Emst