Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waar is Wico?

De boomlange tuinman Wico van Leeuwen (48) uit Borculo is al tien maanden vermist. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf. Weet u meer? De gouden tip levert 10.000 euro op.

Wico

Op 16 mei 2022 onderhoudt Wico van Leeuwen, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, nog de tuin bij een vaste klant in het nabijgelegen Neede. Hij geeft aan een week later terug te komen om het werk af te maken.

Een dag later is hij nog bij een vriendin in Borculo, waar hij om 17.36 uur een telefoongesprek voert. Daarna fietst hij weg. Naar de Heerlijkheidsstraat, zegt hij, maar of hij daar ook is aangekomen is onbekend, want sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Omdat Wico wel vaker even van de radar was, maakt men zich aanvankelijk weinig zorgen. Maar naarmate de tijd vordert wel. De politie krijgt informatie dat Wico mogelijk om het leven is gebracht, maar komt vooralsnog niet veel verder. Rechercheurs doorzoeken het adres aan de Heerlijkheidsstraat tot twee keer toe, net als een vijver in Eibergen, waar ook niets wordt gevonden.

Daarom is er een beloning van 10.000 euro uitgeloofd. Heeft u Wico, die drie kinderen heeft, na 17 mei nog gezien of gesproken? Of weet u meer over het hoe en waarom van zijn verdwijning?

Bel met 0800-6070. Liever anoniem bellen? Dat kan ook via 0800-7000.

Nieuws
  • Politie.nl