Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dennis Schouten sleept Nicol Kremers voor de rechter: 'Dickpics'

Het is hommeles tussen de Roddelpraat-man en de ex van vakantieparkenmagnaat Peter Gillis.

Nicol

Eigenlijk heeft het nooit echt geboterd tussen Dennis Schouten en Nicol Kremers. De relletjes rondom Peter Gillis en de rest van de familie worden immers regelmatig besproken in RoddelPraat, het juicekanaal van Schouten en Jan Roos. Ook de roddels en geruchten met betrekking tot de relatie tussen Peter en de 28 jaar jongere Nicol passeren daarbij vaak genoeg de revue.

Zo publiceerden Schouten en Roos video's en foto's van de vermeende buitenrelationele avontuurtjes van Nicolleke. Beelden die gemaakt zijn tijdens het uitgaan, bijvoorbeeld. Of op een parkeerplaats. Dat werk. En hoewel Peter en Nicol de meeste aantijgingen lange tijd hebben ontkend, maakten de twee hun breuk vorige week toch wereldkundig.

'Boycot die sh*t!'

Nicol zal dan ook niet meer verschijnen in Massa is Kassa. Bovendien lijkt ze in no time weer een nieuwe scharrel te hebben gevonden. Ene Mike, waarmee ze enkele dagen terug live ging op Instagram.

Tijdens dat gesprek lieten de twee weten geen serieuze relatie te hebben, hoewel ze wel 'aan het daten zijn'. Daarnaast vraagt een kijker wat Nicol nou eigenlijk van RoddelPraat vindt.

"Dat is gewoon een k*t zender. Dat mensen ook nog serieus doneren zodat het programma kan blijven bestaan begrijp ik echt niet" reageert Mike. En ook Nicol blijkt geen fan te zijn. "Boycot die sh*t."

'Ja, ja, ja, kleine kinderen'

Dan beginnen Nicol en Mike over Dennis' liefdesleven. Het is immers bekend dat de man uit Enschede regelmatig date met jonge vrouwen. Maar volgens Kremers en haar nieuwe vlam gaat het om té jonge dames.

"Die Dennis zat toch aan kleine…?" vraagt Mike. "Ja, ja, ja, kleine kinderen", reageert Nicol. "Ja, ja, ja, Dennis Schouten doet dickpics sturen naar kleine kinderen, jongens. Naar gewoon dertien/veertien-jarige meisjes."

Pittige beschuldigingen die Dennis Schouten stellig ontkent. Vandaar dat hij zijn advocaat heeft ingeschakeld om een kort geding aan te spannen tegen de voormalige vriendin van Peter Gillis. "Aangifte haalt weinig uit las ik", aldus Schouten. "Het moet een kort geding zijn."

Entertainment
  • RoddelPraat
  • NL Beeld / BrunoPress