Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voetballer Mohamed Ihattaren opgepakt vanwege conflict in relationele sfeer

Mohamed Ihattaren, die onder contract staat bij Juventus, is zondag opgepakt in Amsterdam. Dit melden de NOS en De Telegraaf vandaag. Aanleiding voor de arrestatie zou een conflict zijn in de relationele sfeer.

Mohamed Ihattaren

De 21-jarige voetballer zit nog steeds vast. Maandagochtend is zijn huis in Vleuten doorgezocht. Volgens De Telegraaf, dat zich baseert op bronnen dicht bij het onderzoek, wordt Ihattaren verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin, influencer Yasmine Driouech. De twee waren verloofd, maar begin november werd bekend dat ze uit elkaar zijn.

Tweede keer

Het is de tweede keer binnen drie maanden dat de voetballer is gearresteerd. In november zat de voormalige jeugdinternational al vast vanwege een bedreiging. Op dat moment werd Inhattaren nog door Juventus verhuurd aan Ajax, dat besloot de eind 2022 afgelopen huurperiode niet te verlengen. Ondanks zijn goede periode tijdens de voorbereiding van Ajax, werd de voetballer uit de selectie gezet.

Juventus

Het contract van Ihattaren bij Juventus loopt nog tot medio 2025, al is het nog onzeker of hij in de plannen van trainer Massimiliano Allegri voorkomt. De voetballer speelde in een jaar tijd maar een enkele wedstrijd voor Ajax (de KNVB-bekerfinale tegen PSV in april). Daarvoor stond hij ook bij PSV op een zijspoor.

Nieuws
  • NU.nl
  • NL Beeld / BrunoPress