Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van een Ferrari naar een Twingo? Dit is de nieuwe (12 jaar jongere) vriendin van Piqué

Shakira OUT, Clara IN.

Piqué

Jarenlang vormden oud-Barcelona-speler Gerard Piqué en popicoon Shakira een heus powerkoppel. Eentje waarvan het geluk en het succes vanaf leek te druipen. Echter ging alles bergafwaarts toen meneer na 10 jaar relatie betrapt werd met een ander. Oepsie.

Niet veel later slingerden de twee een verklaring online, waarin stond dat ze inderdaad uit elkaar gingen. "Voor het welzijn van onze kinderen, die onze hoogste prioriteit hebben, vragen we jullie hun privacy te respecteren", aldus de ex-geliefden destijds. "Bedankt voor jullie begrip."

De twee waren ruim tien jaar samen, kregen twee kinderen, maar trouwden nooit.

Twingo

Met wie Gerard het achter Shakira's rug om gezellig had, was even gissen. Verschillende Spaanse juice-kanalen berichtten na de breuk over een 22-jarige vrouw. Iemand "die werkt als gastvrouw bij evenementen", aldus de roddels.

De affaire van Piqué leek vorige week in ieder geval bevestigd te worden nadat Shakira een 'wraaklied' uitbracht. Uit dat nummer: 'Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo. Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio.' Kortom, de Colombiaanse heup schuddende blondine is duidelijk nog niet over de streek van Piqué heen.

Als respons plaatste de voormalig voetballer trouwens een foto van zichzelf naast een Twingo. Sterk. En bovendien de enige juiste reactie op de disstrack van Shakira, als je het ons vraagt.

Dit is haar dan

Nu, een weekje later, heeft de voormalig Spanje-international officieel bevestigd dat hij weer aan de vrouw is. Dit deed hij via een Instagram-post.

Op de foto is Geer te zien met zijn 12 jaar jongere, kersverse Twingo. De Casio onder de vrouwen, als we Shakira moeten geloven. Maar zonder gekheid: de dame in kwestie is Clara Chia Marti, een studente die al eens eerder werd gespot in het huis van Piqué, toen de oud-voetballer zat te videobellen voor een interview.

Heel veel meer is er niet bekend over de 23-jarige bloedmooie Clara. Maar dat Gerard na zijn breuk met Shakira niet eenzaam in zijn villa zit weg te kwijnen is duidelijk.

Entertainment
  • de Telegraaf
  • Abaca Press / Brunopress.nl