doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Baudet geeft opheldering over 'kwaadaardige reptielen-theorie'

Worden we nu wel of niet geregeerd door boosaardige geschubde lizard people? Thierry legt het uit.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638abb68c6fcc img{#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638abb68c6fcc img{#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638abb68c6fcc img{#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638abb68c6fcc img{#fig-638abb68c6fcc img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Baudet

De Forum-man deed eerder veel stof opwaaien door tussen neus en lippen door te beweren dat het klootjesvolk in het geheim geregeerd wordt door hagedissen. Kwaadaardige hagedissen zelfs. Echter zit de vork toch iets anders in de steel, legt hij uit.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het fragment

"Ik ben een aanhanger van complottheorieën", aldus Baudet in gesprek met Geopolitics and empire. "Ik geloof dat we worden bestuurd door een wereldwijde samenzwering van kwaadaardige reptielen."

De Mark Ruttes van deze wereld horen daar overigens niet bij, aldus Baudet. Ze worden net als de rest van de wereld in het ootje genomen. "Ze (de landelijke politici, red.) zijn zó dom, dat ze niet eens omgekocht hoeven te worden. Dat geloof ik."

Boosaardige reptielbeesten dus. Koudbloedige wezens die in een soort geheim politiek verband opereren om het domme volk uit te buiten. Het is aan de orde van de dag, als je het Baudet vraagt.

Bedoelde wat anders

Nu kennen we Thierry langer dan vandaag, maar gelooft de politicus werkelijk dat er machtige reptielen onder ons zijn? Nee, zo blijkt nu.

Op Twitter legt hij uit wat hij met zijn reptielenuitspraak bedoelt:

"Natuurlijk was het een metafoor. Ik sprak over een samenzwering achter de schermen van globalisten, geheime diensten, psychopaten, waardoor de democratie en de vrijheid verdwijnt. Degenen die ons dit aandoen zijn een soort onmensen, reptielen, machines, gevoellozen kortom."

Ter verduidelijking plaatst hij twee afbeeldingen met daarop de betekenis van het woord reptiel. Enerzijds staat het voor het dier, anderzijds voor 'een verachtelijk wezen'. Helder.

Poetin

In het gesprek met Geopolitics and empire spreekt de Forum-leider zich ook uit over Poetin. En dat hij het een held vindt. De Rus is in Baudets ogen de enige speler in de internationale politiek die weerstand biedt aan de globalisten (de gevreesde reptielen) en hun snode plannen blootlegt. Eigenlijk is de Russische leider een soort Batman, stelt Thierry. "Hij is de held die we nodig hebben."

Rusland gaat de oorlog in Oekraïne dan ook winnen, denkt de FvD-leider: "Poetin is een held en hij moet winnen. En we moeten er alles aan doen om hem te steunen."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws