Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Glennis Grace ook verdacht van bedreiging

De zangeres moet op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam verschijnen.

Glennis Grace

Het leven van Glennis Grace, of zoals ze eigenlijk heet: Glenda Batta, heeft er wel eens beter uit gezien. Batta kwam halverwege februari in opspraak door een incident bij de lokale Jumbo. Sindsdien ligt ze behoorlijk onder vuur en werd ze onder meer uit zanggroep 'Ladies of Soul' gezet.

Wat is er gebeurd

Het voorval in de supermarkt begin dit jaar escaleerde naar verluidt nadat de zoon van Glennis een e-sigaret had gerookt tijdens het boodschappen doen. De 15-jarige Anthony zou om deze reden uit de Amsterdamse supermarkt zijn gezet, waarbij de puber zich vervelend zou hebben gedragen.

Niet lang erna hoorde Grace via haar zoon over het incident. Niet de medewerkers, maar juist hij zou hier het slachtoffer zijn geweest, aldus de 15-jarige. Zijn moeder vertrok daarop met enkele andere personen richting de supermarkt om verhaal te halen. Die confrontatie liep uit de hand.

Meerdere personen, waaronder Glennis en haar zoon, werden opgepakt. In mei maakte het OM bekend dat de zangeres verdacht wordt van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Ook bedreiging

Inmiddels is duidelijk dat daar nog een verdenking bij is gekomen, namelijk 'bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en/of met zware mishandeling'. Aan Shownieuws heeft Batta's advocaat de verdenking van bedreiging bevestigd.

De zangeres staat op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam.

Entertainment
  • Shownieuws
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl