Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Glennis Grace over Jumbo-rel: 'Nog niet verwerkt'

Grace stond sinds het hele Jumbo-gebeuren weer voor het eerst op het podium, waar ze voorafgaand aan haar optreden nog wat woorden sprak over de rel.

Glennis Grace

De zangeres kwam halverwege februari in opspraak door het zogenaamde 'supermarktincident', waarbij drie personen werden opgepakt op verdenking van vernieling, bedreiging en mishandeling van het personeel: Glenda Batta, zoals de zangeres eigenlijk heet, haar zoon en een derde persoon.

Weken later publiceerde de zangeres een video waarin ze haar excuses aanbood op Instagram.

'Nog niet echt verwerkt'

Maar optreden deed ze nog niet, sinds die dag dat de boel uit de klauwen liep in de plaatselijke Jumbo. Tot gisteren dan. Batta stond donderdagavond namelijk op het podium in Venlo, waar ze voor de show nog terugkwam op het incident.

"Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd", aldus Glenda. "Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd."

'Duizenden donkere berichten'

Glenda doelt ongetwijfeld op alle negatieve media-aandacht, evenals de berichten die ze via social media ontving. Dat ging volgens haar om "duizenden donkere berichten". Daarnaast stak ze enigszins de hand in eigen boezem door te stellen dat ze "even tot tien had moeten tellen en bedenken: wat is hier eigenlijk aan de hand?".

Entertainment
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl