Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

OM bevestigt: ‘Aangifte gedaan tegen Glennis Grace’

Het Openbaar Ministerie maakte het nieuws vandaag bekend.

OM bevestigt: ‘Aangifte gedaan tegen Glennis Grace’

Er is aangifte gedaan tegen Glennis Grace, haar zoon en een derde persoon die betrokken was bij een incident in een Jumbo-filiaal in Amsterdam. Het zou gaan om een vriend van de familie. Het gerucht gaat dat zij een medewerker van de supermarkt mishandeld zouden hebben, nadat er onenigheid was ontstaan tussen medewerkers van de supermarkt en de zoon van Glennis Grace.

Het OM wil niet bekendmaken wie er aangifte heeft gedaan en waarvoor precies. Ook Glennis en haar advocaat laten weinig los over de situatie. “Op dit moment geven wij hierop geen commentaar en verwijs ik naar het statement van cliënte van vorige week”, reageerde hij na berichten in Shownieuws. De politie liet eerder weten dat het drietal verdacht wordt van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade.

Onschuldig

Glennis Grace, die eigenlijk Glenda Batta heet, zegt zelf dat ze geheel onschuldig is. “Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen, houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.”

Entertainment
  • BrunoPress