Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Thierry Baudet heeft de naam van zijn pasgeboren zoontje onthuld

Dat het een jongetje was, maakte Baudet vorige week al bekend. Nu heeft hij ook de naam van het Forum-ventje onthuld.

Baudet

Thierry Baudet maakte half mei via Twitter bekend dat zijn vrouw Davide Heijmans in verwachting was van een kindje. In een video ging het stel met Weekend-journalist Boris van Zonneveld in gesprek over de zwangerschap.

"We hebben iets langer gewacht met het vertellen aan de buitenwereld en dat vind ik eigenlijk wel fijn", aldus de kunstenares destijds. Ook liet het stel weten dat de muisjes boreaal-blauw zouden worden, aangezien het een jongetje werd.

En hij heet...

En zaterdag 24 september was het dan zover: de Baudet-baby kwam ter wereld. Alleen deelde Davide noch Thierry de naam van de kleine Forum-telg. Die primeur gunde Baudet het Amerikaanse televisieprogramma War Room van Steve Bannon.

"We hebben net een baby gekregen", aldus Thierry tegen Bannen. "Op zaterdag 24 september is onze zoon Lancelot geboren."

Lancelot dus, zoals uit de verhalen over de ridders van de ronde tafel. Daarin was Lancelot een van die ridders en tevens de rechterhand van koning Arthur. Een snelle zoektocht via Google leert ons dat Lancelot meerdere betekenissen kan hebben. 'Volgeling' en 'behoeder' zijn er daar twee van.

Hoe dan ook, gefeliciteerd Thièr!

Nieuws
  • de Telegraaf, War Room
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl