Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mysterieus gekreun verstoort intercom tijdens American Airlines-vlucht

Een passagier aan boord van een American Airlines-toestel heeft gefilmd hoe een vlucht bruut verstoord werd door aanhoudend gekreun. Nee, het was geen avontuurtje van de gezagvoerder in de cockpit. Het is een groot mysterie waar het "awkward" geluid vandaan kwam.

Gekreun

"Goedenavond, dames en heren, en welkom aan boord van de - AAAH - American Airlines - AAAAH…" klonk het ongeveer tijdens een vlucht van Los Angeles naar Dallas, vorige week. Een naar geluid verstoorde de gehele vlucht, wat leidde tot een ongemakkelijke ervaring voor de reizigers.

"Het ziet ernaar uit dat iemand is ingebroken op de intercom", meldt een stewardess over de luidspreker. Niemand leek enig idee te hebben waar het geluid vandaan kwam. Het was volgens de maker van de video een "combinatie tussen een orgasme en overgeven". Niet bepaald gezellig dus.

@nypost Bizarre noises take over #AmericanAirlines flight intercom #EmersonCollins ♬ original sound - New York Post | News

Het lijkt er sterk op dat een anonieme lolbroek de pijnlijke geluiden maakte. Op sociale media gingen de beelden viraal. De filmer zelf had geen moeite met het gekreun. "Het is misschien wel het beste luchtvaart-entertainment dat ik in tijden heb gehad."

Bizar
  • iStock, dltharpephotography