Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: vlucht van easyJet wordt geannuleerd vanwege drol

Je vlucht die wordt geannuleerd is natuurlijk vervelend. Zeker als het komt door iemand die een drol op een gekke plek heeft achtergelaten.

vliegtuig

Een vlucht kan om allerlei redenen geannuleerd worden; er woedt een storm, de piloot ligt nog ergens met een stewardess te rollebollen, er zijn technische problemen. Maar blijkbaar kan ontlasting er ook voor zorgen dat een toestel aan de grond blijft. Daar kan je als passagier strontziek van worden.

Het gaat hier om een vlucht van easyJet. Het vliegtuig had al urenlang vertraging. Dit omdat er te veel bagage aanwezig was in het ruim. Het toestel was bovendien al ingewisseld voor een kleiner exemplaar, waardoor niet iedereen meekon met de vlucht van Tenerife naar Londen.

Een van de reizigers vertelt aan CNN dat er veel spanning en woede was onder de passagiers. Ook vertelt ze dat het geen fijne ervaring was omdat de vliegtuigen van easyJet niet bekendstaan als de meest comfortabele toestellen om in te zitten. Toen de piloot eindelijk vertelde dat ze over twintig minuten konden opstijgen, kwamen twee mensen het toilet uit.

Drol op de grond

De inzittenden van het vliegtuig roken dat een stank zich door het toestel verspreidde. Al snel werd duidelijk dat het om een drol ging. Iemand had in het vliegtuigtoilet een drol achtergelaten op de grond van het wc-hokje.

Een ander bedrijf moest komen om het vliegtuig weer schoon te maken. Hierdoor werd de vlucht definitief gecanceld. De passagiers zijn ervan uitgegaan dat het een ongelukje was van de dader. De inzittenden mochten daarna de nacht doorbrengen in een hotel.

Het gebeurt wel vaker dat een vliegtuig last heeft van de ontlasting van de passagiers. Zo moest onlangs een toestel terugkeren vanwege darmproblemen. Een inzittende had explosieve diarree en zou hiermee een groot deel van het vliegtuig hebben vervuild. De piloot sprak toen zelfs van een 'biohazard', wat zoveel betekent als 'biologisch gevaar'.

Bizar
  • CNN, Metrotime
  • Adobe Stock