Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vliegtuig keert na 2 uur om wegens explosieve diarree passagier

Volgens bronnen zou de passagier een behoorlijk gedeelte van het toestel hebben ondergespoten...

Vliegtuig

Een portie ouwe garnalen, een iets te hete curry, een paar eieren die op knappen stonden; soms eet je dingen waar je lijf niet zo blij mee is. Vooral je darmen beginnen dan tegen te spartelen. Maar dat je de boel er zo slordig uit knalt dat de omgeving bruin kleurt, is een zeldzaamheid. Toch gebeurde het tijdens afgelopen week in een vliegtuig. U weet wel, zo'n toestel waar niemand een kant op kan.

Het ging om een vlucht vanuit de Amerikaanse stad Atlanta naar Barcelona van de vliegmaatschappij Delta. Na twee uur keerde het vliegtuig weer terug naar de luchthaven.

'Door het hele vliegtuig'

Dat moest ook wel, aangezien de passagier een bruine ravage had aangericht 'door het hele vliegtuig', zo is te horen op een opname van een gesprek tussen de piloot en iemand op het vaste land. De piloot spreekt daarbij zelfs over een 'biohazard', wat zoveel betekent als 'biologisch gevaar'.

Acht uur later - en na een zeer uitgebreide schoonmaakbeurt - vertrok het vliegtuig alsnog vanuit Atlanta naar Barcelona. Of de passagier met darmklachten ook weer op de vlucht zat, is niet duidelijk. Maar zo ja, dan ongetwijfeld met een flinke kurk in z'n achterste.

Bizar
  • de Telegraaf
  • Adobe Stock