Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kate Moss kreeg cadeautje van Johnny Depp: 'Hij zei: Ik heb iets in mijn kont, kun je even kijken?'

Het toppunt van romantiek.

Kate Moss en Johnny Depp

De storm rondom Johnny Depp is inmiddels weer een beetje gaan liggen. De hele godganse wereld keek een tijdje terug mee hoe Depp en zijn ex Amber Heard het tegen elkaar opnamen in de rechtbank, waarbij het enige sappige verhaal rap werd opgevolgd door het volgende. Van vermeende knokpartijtjes tot op het bed poepen, het passeerde allemaal de revue.

Depp won de rechtszaak en Heard moest de knip trekken. Maar dat betekent niet dat de stroom bijzondere verhalen rondom Depp zijn persoontje daarmee opgedroogd zijn. Integendeel.

Andere ex doet een boekje open

Kate Moss, in de zaak Heard vs. Depp ook opgeroepen als getuige, heeft in het verleden ook iets met de flamboyante acteur gehad. Van 1994 tot 1998 om precies te zijn. Alleen ze kijkt daar iets positiever op terug dan Heard op haar relatie met Depp. Sterker: ze herinnert zich Johnny als een romanticus pur sang.

In gesprek met de Britse tak van Vogue bespreekt ze de meest opvallende outfits uit haar carrière. Een terugblik op haarzelf als stijlicoon, zeg maar. Wanneer er een specifieke jurk voorbijkomt, komen ook de bijbehorende juwelen ter sprake. En daar heeft mevrouw Moss nog wel een mooi verhaal bij.

'In mijn kont'

Moss: "De halsketting met diamanten was een cadeau van Johnny. Het waren de allereerste diamanten die ik ooit bezat", schetst het voormalig topmodel. Moss vertelt verder dat ze de ketting cadeau kreeg toen zij en 'Kapitein Jack Sparrow' in een restaurant zaten. Moss: "Hij zei: Ik heb iets in mijn kont. Kun je even kijken? Ik stopte mijn hand in zijn broek en trok er de ketting uit."

Als dat geen liefde is...

Entertainment
  • de Telegraaf
  • Bruno / Brunopress.nl