Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Schaatsster Jutta Leerdam oefent op Zwitsers asfalt

Het is vandaag officieel zomer geworden, maar ook als de mussen dood van het dak vallen moeten topschaatsers hard aan de bak. Dat bewijst ook Jutta Leerdam, een van onze favoriete ijskoninginnen. Op Instagram deelt Jutta kersverse beelden van een oefenrondje op het Zwitserse asfalt. Niet op schaatsen uiteraard, maar op skeelers.

Zien: Schaatsster Jutta Leerdam oefent op Zwitsers asfalt

De topschaatsster komt terug van een seizoen waarin ze wereldkampioen werd op de WK Sprint en talloze persoonlijke records reed. Op de Olympische Spelen haalde ze niet het door haar gewenste resultaat, maar dat mocht de pret niet drukken. De Zuid-Hollandse schone maakte in april ook nog eens een transfer van Team Worldstream naar Jumbo-Visma. Sindsdien is de Olympic babe te zien in het geel-zwart.

Naast haar sportieve prestaties, is Leerdam ook erg getalenteerd voor de camera. De sportvrouw klust bij als model en mag zich met 3,4 miljoen volgers ene ware influencer noemen. Zo deelde ze bijvoorbeeld dit creatieve kiekje van een fles jonge jenever.

Jutta staat bekend om haar goed verzorgde uiterlijk. Zelfs op de Olympische Spelen ging ze nier de baan op zonder een perfect aangebrachte eyeliner. Toch willen we haar sportieve prestaties niet laten overschaduwen door haar voorkomen. Leerdam traint het hele jaar door om in topvorm te blijven, en met veel resultaat.

Sport
  • BrunoPress