Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De nieuwste sneakertrends voor komende zomer

Wat zijn nu precies de sneakertrends voor deze zomer? Gelukkig mogen de zomerschoenen snel weer uit de kast want de zon begint weer te schijnen. Sneakers zijn er natuurlijk in verschillende modellen. Wil je weten in welke sneakers jij deze zomer rond moet lopen? Lees dan snel verder, want in dit artikel leer je alles over welke schoenen deze zomer helemaal in zijn.  

De nieuwste sneakertrends voor komende zomer

Vintage en old school Sneakers

Deze zomer staat in het teken van de vintage en old school sneakers, oude modellen worden weer helemaal hip. Dus heb je nog een oud paar sneakers in je kast staan die niet kapot zijn? Dan kan je die deze zomer gewoon gebruiken. Want deze zomer komen sneakers zoals de Nike Air force 1 of Nike Dunk terug. Maar niet alleen lage sneakers zijn deze zomer in. Ook zijn hoge schoenen zoals de Converse Chuck Taylor All Star’s of Jordan 1’s terug van weggeweest. Niet alleen deze old school sneakers zullen helemaal in zijn deze zomer, maar een paar Vans kan je ook heel goed bij je outfit matchen. Al deze schoenen zijn ideaal om aan jouw collectie toe te voegen. De prijs van deze nieuwe schoenen wijken niet veel af van de oude prijzen.

Duurzaam

Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijker worden, met de opkomende trends rond duurzaamheid in de wereld blijft ook de sneaker cultuur zeker niet achter. Want naast de vintage en old school sneakers is de duurzame sneaker één van de andere grote trends deze zomer. Veel bedrijven hebben al een duurzame sneaker in het assortiment, maar deze zomer zullen ze er extra aandacht aan besteden. Veel van deze bedrijven laten zien dat een duurzame sneaker ook heel modieus kan zijn. De duurzaamheid van de schoenen komt doordat bedrijven de transportafstand verminderen en/of alleen maar duurzame materialen gebruiken tijdens het produceren van de schoenen. Zo kan jij door een duurzame sneaker te dragen niet alleen modieus zijn, maar ook een groene voetafdruk achterlaten op deze aardbol.

Kan jij niet wachten totdat de zon weer volop gaat schijnen en je de meest trendy en modieuze sneakers aan kunt trekken? Dan hopen we dat je met bovenstaande trends goed de zomer door komt. Dus ga weer op zoek naar old school en vintage schoenen om deze zomer van iets ouds iets nieuws te maken. En vergeet niet een groene voetafdruk achter te laten met je nieuwe duurzame schoenen.

Lifestyle
  • Unsplash