Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvana IJsselmuiden doet sexy op boot in sloot

Je moet wat met deze hitte...

Sylvana IJsselmuiden

In sommige delen van land sodeknetteren de mussen vandaag van de dakgoot, zweten de merels als otters en vreten de stadsduiven vandaag geen patat maar Callipo's. In andere woorden: temperatuurtje hoor.

Hoe zuidelijker je komt deze dagen, des te groter de kans dat het kwik de dertig aantikt, en daar zelfs flink overheen gaat. Wat dat betreft kun je beter in Friesland zitten. En dat is precies wat presentatrice, actrice en model Sylvana IJsselmuiden gedacht moet hebben.

Zweten op een boot

Nou ja, Syl woont in Friesland, dus heel toevallig is het niet dat de mooie blondine ergens in een sloot in de buurt van Sneek drijft. Hoe dan ook, ze heeft het naar d'r zin, deelt ze met haar volgers op Instagram.

Met een zwoele blik en een glas rosé in haar hand dobbert de Friezin op het water. "Zonnetje, bootje, roseetje, hapje, goed gezelschap = gewoon altijd winnen", aldus IJsselmuiden.

'Mooiste Vrouw van Nederland'

Veel mensen zullen Sylvana vooral kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson, de Autobahn F1 Show of Dumpert. Op de laatstgenoemde site doet ze van alles en nog wat, zoals mede-presentator zijn van het programma Dumpert Reeten, waarin ze filmpjes reet. Iets dat de reaguurders op hun zolderkamertjes wel kunnen waarderen, blijkt uit de comment-sectie van de site. En niet alleen vanwege haar slechte woordgrapjes.

Naast haar werkzaamheden als presentatrice, actrice en model, kreeg IJsselmuiden ook landelijke bekendheid omdat ze in 2020 door FHM werd uitgeroepen tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'.

De lezers van het mannenblad konden de Friezin met haar blonde haren en vrouwelijke rondingen wel waarderen en stemden haar naar de top van de jaarlijkse mooie vrouwen-lijst. Terecht? Tuurlijk, waarom niet? Mooi Friesch is niet lelijk, zullen we maar zeggen. Sylvana droeg het jaar daarop haar titel over aan Monica Geuze, die op haar beurt weer het stokje overdroeg aan Abbey Hoes.

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl