Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: 18-jarige dochter van Charlie Sheen start OnlyFans-account, Charlie niet blij

'Onder mijn dak zou dit nooit kunnen gebeuren', aldus de 56-jarige acteur.

Charlie

Charlie Sheen kennen we allemaal wel. De acteur, geboren als Carlos Irwin Estevez, maakte in de eighties al furore met zijn rollen in films als Platoon en Wallstreet, om later uit te groeien tot superster in de tijd dat hij de hoofdrollen vertolkte in Spin City en later in Two and a Half Men.

Dankzij het succes van die laatstgenoemde serie was de man met tiger blood op een gegeven moment zelfs de best betaalde acteur op deze hele aardkloot; Sheen harkte in 2010 maar liefst $1,25 miljoen dollar binnen per Two and a Half Man-aflevering.

Pieken en dalen

Maar dat het niet altijd even lekker met hem ging, werd gedurende de laatste jaren pijnlijk duidelijk. In 2011 werd hij ontslagen door CBS, de omroep die Two and a half men uitzond. Sheen was onhandelbaar vanwege cocaïnegebruik, aldus de omroep. Naast alcohol en drugs, hield de acteur ook van vrouwen. Veel vrouwen. Naar eigen zeggen zou hij het bed hebben gedeeld met zo'n 5.000 dames, waaronder een boel prostituees.

Zijn losbandige levensstijl leidde ertoe dat hij HIV opliep. In 2015 maakte Sheen dat bekend in een uitzending van de Amerikaanse ontbijtshow TODAY van NBC. In de jaren die daarop volgden, is hij er meermaals van beschuldigd anderen in gevaar te hebben gebracht door seks met ze te hebben, terwijl hij wist dat hij HIV-positief was. Kortom, Sheens leven kent pieken en dalen, om het zacht uit te drukken.

18-jarige Sami op OnlyFans

En alsof hij nog niet genoeg aan z'n kop had, is daar recentelijk nóg meer bijgekomen: zijn dochter. De 18-jarige Sami Sheen woont op dit moment bij haar moeder, actrice Denise Richards. Sami is op 9 maart 2004 ter wereld gekomen, wat betekent dat ze niet heel lang geleden achttien kaarsjes heeft uitgeblazen.

En wat doe je als kersverse 18-jarige? Een scooter kopen? Een Cubaanse sigaar opsteken? Nee nee, de Sheen-telg had hele andere plannen, namelijk een accountje aanmaken op OnlyFans. Op het platform krijgen gebruikers tegen betaling toegang tot pikante video's en foto's.

Sami maakte het begin van haar OF-carrière bekend door een bikinifoto op Instagram te slingeren. De maandelijkse kosten voor een lidmaatschap van Sami's pagina: 19 dollar.

Charlie is niet zo blij

"Onder mijn dak zou dit nooit kunnen gebeuren", aldus een pissige Charlie tegen US Weekly. "Ik keur dit niet goed, maar ik kan ook niets doen om het te voorkomen. Ik heb haar in elk geval aangeraden om het klassevol te houden op haar pagina en haar integriteit niet te grabbel te gooien."

Met die eerste uitspraak haalt de acteur dus venijnig uit naar z'n ex - Sheen en Richards waren van 2002 tot 2006 getrouwd en kunnen sindsdien niet door één deur - maar zij neemt hem niet heel serieus. "Sam is achttien en het enige dat ik kan doen, is haar raad geven en vertrouwen hebben in haar oordeel", reageert ze. "Ze maakt haar eigen keuzes."

Entertainment
  • HLN
  • startraksphoto/Brunopress.nl