Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Olcay Gulsen: 'Hoop gedoe om op wekelijkse basis seksdates te plannen'

De presentatrice doet in maandblad &C een boekje open over haar seksleven en noemt zichzelf een 'preuts wijf'.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen kennen we vooral als programmamaker, modeontwerper en ondernemer. En natuurlijk als vriendin van radiomaker Ruud de Wild, met wie ze alweer een tijdje in een relatie zit. Tot grote vreugde van Ruud, liet hij eerder weten in het AD.

De presentator heeft namelijk darmkanker gehad en zei het volgende over Olcay: "Ze heeft me erdoorheen gesleurd. Met haar luchtigheid, rust en mentaliteit - van: 'Hier komen we wel doorheen'. Het moment dat ik bijkwam uit die grote operatie zal ik niet vergeten. Plotseling stond daar een andere vrouw." Inmiddels is De Wild gelukkig weer kankervrij verklaard.

'Preuts wijf'

Een rots in de branding dus, die Olcay. Maar hoe is het verder om een relatie te hebben met de succesvolle tv-persoonlijkheid. Hoe is ze bijvoorbeeld tussen de lakens? Nou, een behoorlijk 'preuts wijf', zo omschrijft ze zichzelf in een interview met &C, het maandelijkse magazine van Chantal Janzen. Daarnaast geeft ze toe een behoorlijk laag libido te hebben.

Olcay: "Ik doe het pas als ik echt voor iemand wil gaan en de kans is groot dat ik in een jarenlange relatie beland als het gebeurt. Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in. Het is een hoop gedoe om op wekelijkse basis seksdates te plannen."

Liefde en seks zijn voor haar dus onlosmakelijk met elkaar verbonden, al zegt Gulsen ook dat ze het prima vindt als anderen er anders in staan. En niet onbelangrijk: Ruud en Olcay verschillen niet zoveel van elkaar op het gebied van liefde, intimiteit en hun gedrag tussen de lakens. "Mijn man is ook preuts en I love it", aldus de presentatrice.

Entertainment
  • &C, RTL Boulevard
  • BrunoPress/Arjo Frank/Brunopress.nl