Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nieuwe zonnebrillentrends 2022 voor heren

De zomerse dagen komen eraan, dit betekent goed weer voor een zonnebril. Natuurlijk wil jij komend seizoen er stijlvol bijlopen. Vind je het lastig om de trends van nu te volgen? Of wil jij weten of je bril nog van deze tijd is? Geen nood! Wij hebben de zonnebrillentrends van 2022 voor de heren uitgewerkt, zodat jij aankomende zomer stijlvol door de straten loopt.

Nieuwe zonnebrillentrends 2022 voor heren

Pilotenbril

Houd je van klassiekers? Dan is dit de pilotenbril perfect voor jou. Deze zonnebril is ook in 2022 een trend. De naam 'pilotenbril' spreekt al voor zich, piloten droegen vroeger de bril. Tegenwoordig dragen steeds meer mannen deze bril en is het een echte blikvanger. De pilotenbril heb je in verschillende kleuren en materialen. Je kunt ze ook met sterkte en zonder sterkte kopen. De zonnebril staat het mooist bij mensen met een ovaal gezicht.

Ronde zonnebril

De ronde zonnebrillen voor mannen is onmisbaar dit seizoen. Dit type zonnebril is al jarenlang een trend en blijft een trend. Je maakt je outfit helemaal compleet met een ronde bril. De ronde bril past voornamelijk bij mensen met een langwerpig gezicht. Ook deze brillen kun je in verschillende maten en kleuren kopen. Net als de pilotenbril kun je de ronde zonnebril met of zonder sterkte kopen.

Retro/vintage zonnebril

De retro en vintage zonnebrillen zijn na een lange tijd terug. Ga jij een dag genieten op het strand? Dan is de retro/vintage zonnebril de perfecte keuze. Je vindt deze hippe zonnebrillen vooral op festivals terug. Een ronde bril heeft enige afwijking qua montuur. Het is daarom belangrijk om de zonnebril te passen.

Combineer de pilotenbril, de ronde zonnebril en de retro/vintage zonnebril met jouw outfit en weet dat je stijlvol over straat loopt. Zo ga jij een mooie zomer tegemoet.

Lifestyle
  • Unsplash