Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Schietpartij tijdens Super Bowl-afterparty Justin Bieber: vier gewonden

Tijdens een afterparty met onder andere Justin Bieber, Leonardo DiCaprio en Khloe Kardashian werden meerdere schoten gelost.

Justin en Hailey Bieber

Vrijdagnacht liep een ruzie tijdens de Super Bowl-afterparty van Justin Bieber uit op een schietpartij, meldt TMZ. Vier mensen raakten gewond.

Vier gewonden

De afterparty na het Super Bowl-optreden van Justin Bieber heeft vrijdagnacht een grillig einde gekregen. Tijdens het feest, waarbij onder andere Drake, Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner en Khloe Kardashian aanwezig waren, werden tien schoten gelost. Vier mensen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers verkeren niet in levensgevaar.

Ruzie op straat

TMZ meldt dat er rond kwart voor drie 's nachts een gevecht uitbrak op straat, waarbij uiteindelijk een pistool getrokken. De entertainmentwebsite deelt verder dat rappers Kodak Black, Gunna en Lil Baby zich hierbij ook op straat bevonden, maar het is onduidelijk of zij bij het gevecht of de schietpartij betrokken waren. Het lijkt echter niet waarschijnlijk. Op beelden van het incident zie je de drie muzikanten 'praten en lachen, en vervolgens klinken er geweerschoten', schrijft de nieuwssite.

Het concert en de afterparty werden georganiseerd in de aanloop naar de Super Bowl, die op zondag 13 februari plaatsvindt.

Nieuws
  • RTL
  • BrunoPress